Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"zwierzątko" ^^

Eryk624

zwierzak   

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. którego wybrac?

• jaszczurka
      10
    • szczur
      10
    • inne propozycje
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej

mam dylemat. chcialem kupic sobie "zwierzaka" w sumie nie domowego ale takego oswojonego z ludźmi. myślalem nad szczurem jaszczurka. moze ktos z was ma takiego zwierzka? prosil bym o wasze opinie + inne propozycje;]

;]

Opublikowano

Kup chomika. Nawet jak wyjedziesz na msc to starczy garśc karmy.

Ja hoduje chomiki, koszatniczki i ostatnio żuki :D. Łączenie jest ich 10.

Opublikowano

wt.jpg

Mam takiego kiciusia w domu jest bardzo milusi sweetaśny przytulaśny i jest wegetarianinem

...

s2c77Oa.png

Opublikowano

Możesz miec dwa zwierzątak które wymieniłeś Kup dobie Jaszczurke i karm ją szczurami xD

Opublikowano

Jak chcesz mieć zwierzątko domowe to idź do schroniska i przygarnij jakiegoś psa a nie świruj z gadami i gryzoniami ^^.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Kup sobie Psa - York`a :D

Takie małe gówienko fajnie lata po domu ^^

York'a ??? Nie stać jej może na Tego " Nie psa" Ten pies to leń a żeby go żywić trzeba mieć trochę kasiorki.....

@Top Wez jaszczurkę

31692assassinscreed.jpg
Opublikowano

ale ktos kto zna sie na tych szczurach i jaszczurkach. ile wynosi karma utrzymanie ich itp? fakt szczur zezre nawet beton ; D

ale wiem ze np od swinki morskiej czy chomika strasznie smierdzi itp.

;]

Opublikowano

Tak.. Mam york'a... Leń ? Człowieku.. Jak go zacznę wkurzac to mam polewke jak driftuje na zakrętach... A jak miał robaczki to saneczkowal . Teraz masakra bo o 7godz mnie budzi ale jest to przyjemne :D

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Kup se tygrysa :D

Ale tak na serio pies//kot najpopularniejsze mało z portfela kasy ucieka :D

A takieg egzotyczne , może jakieś z wyżej wymienionych.

Opublikowano

Jaszczurkę to ty sobie możesz kurwa złapać na polu. Kup sobie legwana, kameleona albo salamandrę, gekony też są w sumie fajne. Szczurów jakoś nie lubię.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...